Zaini Gianduiotti - tradičná talianska čokoládka:
len kakao, mleté lieskovce a cukor.
(kakaová suš. min. 24,7%).
Zloženie:
Gianduiotti : cukor, lieskovce (24%), kakaová pasta, kakaové maslo, emulgátor:
sójový lecitín, arómy.
Môže obsahovať stopy iných druhov orechov a mlieka.
Výživové hodnoty na 100g: Energetická
hodnota: 2238kj/560 kcal, Tuky: 35,5g-z toho nasýtené mastné
kyseliny : 14,0g, Sacharidy: 52,2g - z toho cukry: 50,5g,
Bielkoviny:5,5g, Soľ: 0,02g.
Cremini – dve jemné vrstvy čokolády gianduia
preložené jemným lieskovcovým,alebo horkým kakaovým krémom.
Zloženie: lieskovcová čokoláda gianduia /kakaová suš. 24,7% min/
cukor, lieskovce (24%), kakaová pasta, kakaové maslo, emulgátor:sójový
lecitín, arómy. KRÉM: cukor, rastlinné tuky (kokosový, palmový olej
z palmových jadier, slnečnicový, shea, repka olejná),kakový prášok
so zníženým množstvom tuku 18%, lieskové oriešky 14%, sušená srvátka,
kakaová pasta, dextróza, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, arómy.
Môže obsahovať stopy mlieka a iných druhov orechov.
Výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota: 2318kj/555 kcal,
Tuky:34,7g-z toho nasýtené mastné kyseliny : 16,1g, Sacharidy: 52,8g
z toho cukry: 51,6g, Bielkoviny:5,5g, Soľ : 0,08g.
Identifikácia dávky: viď obal, Hmotnosť: viď obal
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Vyrobené v Taliansku.
Distribútor pre SR: Delikates, Nevädzová 6, Zvolen 96001
www.delikates.sk